Populära Bingo

Første Indbetaling Bonus

1000kr

Maria Bingo

Maria Bingo

  • 100% insättningsbonus upp till 1000kr
  • 50kr i gratis bonus

Første Indbetaling Bonus

€100

888 Bingo

888 Bingo

  • Dubbel din Fisrt Insättningsbonus.
  • £1,111 Garanteras Jackpots Varje Månad.

Første Indbetaling Bonus

200 kr

NordicBet Bingo

NordicBet Bingo

  • Spela för 50 kr så får du 200 kronor av oss!
  • Du kan vinna 10 000 kr varje dag

Første Indbetaling Bonus

100% Bonus

Unibet Bingo

Unibet Bingo

  • €10,000 att Vinna Dagligen!
  • €10 Deposit Bonus.
mars 10, 2014

Giggle BingoAlla älskar att inreda sitt hem, och många av deltagarna har valt att spendera vinsten på en ordentlig make over. Ibland kan det bli dyrt med heminredning, men här finns det ingen anledning att oroa sig för kostnaderna. Ja, Giggle Bingo erbjuder varje bingospelare en chans att vinna dessa fantastiska gåvor och kontantpriser, som kan spenderas på heminredning eller mycket annat.

Vinn din del av £3,700 i kontanter med ’Home Makeover’-bingon och tjäna ihop biljetter till finalen där du har chansen att vinna tre presentkort på Home Base eller B&Q, värda £500 styck!

Så här Tjänar du Ihop Biljetter:

  • Tjäna 1 biljett för varje £/$/€10 du sätter in (till exempel, om du sätter in £/$/€170, tjänar du ihop 17 biljetter). (mer…)
februari 7, 2014

William Hill BingoVi är alla vana vid den animerade versionen av William Hills bingo maskot, iklädd sin fågelkostym. Nu är han tillbaka igen och gör reklam för företaget – denna gång för en spektakulär kampanj som erbjuder dig gratis bingospel. Detta event äger rum varje kväll klockan 21.00 i Time Out Tavern. Förutom detta ser vi fågeln tala om företagets senaste mobilerbjudanden i den senaste reklamen.

I reklamen visas även spel med teman som Britain’s Got Talent och Deal or No Deal. Slutligen visas erbjudanden för nya medlemmar.

Vad man inte får se I reklamen, är att William Hill Bingo har tre olika bingosessioner att erbjuda den här månaden. Varje dag i Time Out Tavern kommer det att finnas kostnadsfria spel från lunchtid till 13.00, från 17.00 till 18.00 samt 21.00 till 22.00. (mer…)

januari 16, 2014

Giggle BingoDet finns ett flertal fina priser att vinna hos Giggle Bingo under denna månad, vilka inkluderar en lyxig värmefilt i fleece, en fotvärmare, ett presentkort värt £150 på Amazon, en vinterkollektion av Thorntons choklad – och till och med en Kindle.

Bingo Spel kallas för Goodie Grabs och spelas till slutet av januari. Börja tjäna gratiskort nu, så har du chansen att vinna något speciellt. Det finns många möjligheter att vinna även stora jackpottar hos Giggle Bingo – i Länkade Spel; Det handlar om mer pengar, fler roomies och mera skoj!

I Länkade Spel kopplar Giggle Bingo upp sig mot större nätverk, vilket försäkrar spelaren om större prispooler.

Här är något riktigt coolt – varje fredag i januari kan du vinna en iPad Air, och den sista delas ut den 31e januari. Börja tjäna ihop gratisbiljetter till Ipad-spelen nu genom att göra depositioner månaden ut. (mer…)

Sida 1 av 912345...Sista »