Populära Bingo

90 Ball Bingo
juni 28, 2013

Hur man spelar 90 Ball Bingo
Online bingo är en växande bransch, och är nästan   lika stort som industrin i online poker. Online   bingo industrin är mycket annorlunda än de bingo   hallar du får har besökt med dina föräldrar eller   dina farföräldrar;)   Multi player bingo på internet har tre olika   grupper som kommer den att falla in. Det finns   gratis bingo platser, platser med bingo på spel   och betala att spela bingo webbplatser. Gratis   bingo är fortfarande liten industri, det finns   mycket få webbplatser som erbjuder gratis spel,   och många andra som bara erbjuder gratis bingo   under begränsad tid.

  1. Biljetten:       Biljett 9 vertikala och 3 vågräta linjer med 5 nummer och 4 tomma utrymmen i varje rad i Bingo. Den första kolumnen innehåller tal från 1-9, 2: a 10 – 19, 3: e 20 – 29 och så vidare tills den sista kolumnen som innehåller antalet från 80 – 90. Värd- eller Chat Monitor kommer dagliga samtal nummer, väljs slumpvis slumpgenerator, kommer varje spelare har sina biljetter markeras automatiskt genom funktionen auto-daub och när alla siffror på en av spelarens biljetter har märkts enligt föreskrivna kombinationen, den spelaren måste anropa ”Bingo” genom att klicka på knappen Bingo. I GH kommer validera biljetten och spelarens konto kommer att bli laddat med vinsten!
  2. De vinnande kombinationer:        Det finns 3 priser att vinna i varje spel – 1 rad, 2 rader och kåk (eller Bingo). Den spelare som är först med att markera alla de tal som visas i en vågrät linje på biljetten vinner 1 rad priset. För att vinna 2 rad pris, måste spelaren Markera alla siffror på 2 rader av samma biljett. För att ansöka om huset eller Bingo priset måste spelaren har märkt alla numrerade rutor på en biljett. Du kommer att bli en vinnare och får det aktuella priset oberoende av om du har markerat siffror på den vinnande biljetten. Bingo spelet kommer att automatiskt identifiera en vinst och Bingo Caller kommer att göra ett uttalande.
  3. Etikett:        Även om det finns mycket få regler dedicerade Bingo finns det en Bingo postetikett och en av de saker som kan få både i GH och de andra spelarna lite irriterad är om ”Bingo” kallas tidigt! Den andra no-no är att chatta när ringer pågår – en av de enda kunskaper som krävs för Bingo är att kunna söka och markerar numren av Bingo biljetten så snabbt som möjligt innan nästa nummer kallas och om det finns en hel del chatta pågår, det är markerade bristen på koncentrationen av spelarna!

Bingo Spel